Let op: deze pagina wordt niet goed weergegeven omdat uw browser (de software die u gebruikt om te internetten) te oud is.
AFSPRAAK IS AFSPRAAK STERK IN DE BREEDTE OOG VOOR DETAIL ERVARING SINDS 1993 PROACTIEF EN ONDERNEMEND DESKUNDIG ADVIES
Drs E.C. Smith
Lid NOB sinds 1996

FISCALPRO

Wanneer u een ondernemer, een (financieel) directeur, een controller of een investeerder bent en u wenst solide fiscaal advies, dan kan Fiscalpro zeker iets voor u betekenen.

Heeft u een interim fiscalist nodig omdat u tijdelijk extra capaciteit kunt gebruiken, Fiscalpro biedt u een snelle, deskundige en betaalbare oplossing.

Fiscalpro geeft hoogwaardig onafhankelijk belastingadvies aan bedrijven, non-profit organisaties, overheden en particulieren in lijn met hun wensen.

Fiscalpro is opgericht door Erik Smith, belastingadviseur sinds 1993. Wij hebben jarenlange ervaring bij twee Big-4 kantoren en een brede kennis van het Nederlandse en internationale belastingrecht.

Het bedrijf is erkend door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de enige beroepsvereniging van universitair geschoolde belastingadviseurs in Nederland. NOB-leden zijn gebonden aan strikte interne beroepsregels en een eigen tuchtrechtspraak.

Ons partner kantoor:
www.vydenz.com Global Expansion Partners

DIENSTEN

Wij bieden hoogwaardige kennis van het Nederlandse en internationale belastingrecht, in combinatie met de persoonlijke aandacht van een middelgroot kantoor. U vindt bij Fiscalpro service toegesneden op uw specifieke situatie en op basis van transparante prijsafspraken.

Wij zijn volledig onafhankelijk en werken samen met een groot netwerk van adviseurs, zoals advocaten, notarissen en accountants, ook in het buitenland.

Fiscalpro verzorgt ook uw belastingaangiften vennootschapsbelasting, loonbelasting, BTW, inkomstenbelasting en dividendbelasting.

Wij kunnen u assisteren bij onder meer belastingcontroles, fusies en overnames, horizontaal toezicht / Tax Control Framework, nationale en internationale fiscale structurering, Innovatiebox, bedrijfsopvolging, vastgoed, vermogensplanning en interim management.

Wij kunnen u ook assisteren bij het doorlichten / optimaliseren van uw fiscale processen, het opstellen van overeenkomsten en ‘transfer pricing’ documentatie.

Klik hier om een e-mail te sturen.

VOORWAARDEN

Fiscalpro werkt op basis van een vooraf afgesproken uurtarief. In voorkomende gevallen kan een vaste prijs worden afgesproken.
Op alle dienstverlening zijn de Fiscalpro Algemene Voorwaarden van toepassing.

Klik hier voor een pdf-versie van de Algemene Voorwaarden.

CONTACT

Bezoek- en correspondentieadres:
Fiscalpro | Columba gebouw | 3e verdieping
Boeing Avenue 215, 1119PD, Schiphol-Rijk

Telefoonnummers and email addressen:
Fiscalpro | Erik Smith | Fiscalist
+ 31 (0) 20 3638695
+ 31 (0) 615040411
eriksmith@fiscalpro.nl

Fiscalpro | Jenneke Akse | Account Manager
+ 31 (0) 20 3638695
jennekeakse@fiscalpro.nl

Fiscalpro | Echo Yin | Account Manager China
+ 31 (0) 20 3638695
info@fiscalpro.nl

Route naar ons kantoor: